Reflectiesessie Tarot

Houd je ervan om af en toe een kaart te trekken?

Dan is de Reflectiesessie door middel van Tarot misschien wel wat voor jou.

 

De Tarot is een prachtige set kaarten die keer op keer exact het proces beschrijven waar het op dat moment omgaat. De kaarten werden in de vorige eeuw ontworpen aan de hand van de instructies van Edward Waite. Het intuïtieve proces dat is doorlopen bij het maken van deze kaarten, laat weinig ruimte over voor het denken om de boodschap en het beeld te beïnvloeden. Hetzelfde proces geldt als je de kaarten kiest. In de Reflectiesessie d.m.v. Tarot kies je onbewust voor de juiste kaarten. Je wordt geleid door je ziel om de boodschap te kiezen die op dit moment het meest zinvol voor je is.

Deze vorm van Reflectiesessie wordt door mensen graag gekozen als:

 

🔸 je een specifieke vraag hebt, waar je meer informatie over wilt
🔸 je geen specifieke vraag hebt, maar wel specifieke informatie wilt gericht op jou
🔸 je de komende tijd bewust bezig wilt zijn met je persoonlijke ontwikkeling
🔸 je wilt weten hoe je kunt leven vanuit een dieper bewustzijn
🔸 je wilt weten met welke kwaliteiten je naar aarde bent gekomen
🔸 je wilt weten waar je nu staat
🔸 je wilt weten wat je kunt doen om bepaalde zaken los te laten of juist aan te gaan
🔸 je wilt weten welke kracht je op dit moment het beste kunt aanspreken

 

Annette heeft de Tarotlegging geleerd volgens de leer van Oma Anna van Peter Gouw, musicus, sound healer en ontwikkelaar van de Ohmpunctuur methode. Een legging die is ontstaan in de tijd waarbij Peter als klein jochie onder de tafel mee zat te luisteren naar de leggingen van zijn oma Anna. Het is een combinatie van de kaarten en de hulp van de geestelijke wereld die zich laat voelen tijdens de legging. No nonsense en duidelijke taal, precies zoals oma Anna was. De Tarot is dan ook zeker geen spel. Weet wat er ligt.

Wat mensen over de Tarot Reflectiesessies zeggen:

 

“De tarotlezing was ronduit geweldig, to the point, fantastisch helder en goed geduid door Annette. Juist nu voor mij, na het verlies van mijn man, verhelderend, bevestigend en hoopgevend. Ik heb mooie, fijne en heldere richtlijnen gekregen waar ik zeker wat aan heb. Wat een mooi geschenk, dank je wel Annette.”

 

“Annette Eschweiler geeft een prachtige, diepgaande legging met liefde en volle aandacht … TO THE POINT! Een aanrader!”

 

“Vandaag een hele mooie tarotlegging van Annette Eschweiler gekregen! Geweldig om zoveel informatie over mijzelf en mijn leven te krijgen aan de hand van de tarotkaarten. De afbeeldingen, kleuren, symbolen en zelfs de gezichtsuitdrukkingen op de kaarten zijn zo sprekend. Voeg daar de heldere vertaling van Annette aan toe en je hebt het recept voor vele mooie inzichten. Ik word er blij van! Dank je wel Annette! ”

 

“Ik kreeg deze week zo’n prachtige tarot legging van Annette en ben er diep dankbaar voor. Het geeft ontzettend veel inzicht.”

 

“Lol tijdens mijn tarotlegging bij Annette Eschweiler. Het was heel bijzonder, omdat Annette dit op een heel bijzondere manier doet, namelijk in combinatie met coaching. Je krijgt eerst inzicht met welke kwaliteiten je bent geboren, hoe je ontwikkeling hierin is tot nu toe, en wat voor mogelijke potentieel er nog is. Door de juiste vragen en antwoorden van Annette heb ik veel duidelijkheid en inzichten gekregen, en nog meer vertrouwen. Heel erg bedankt Annette, dit gun ik echt iedereen.”

 

“Een hele mooie ervaring. Deze tarotlegging bij Annette heeft mij veel gebracht. Onderwezen door de beste leermeester (Peter Gouw), tezamen met haar eigen unieke talent en ervaring met tarot, is dit een cadeautje voor jezelf. Dat smaakt naar meer en nog een keer!”

Bij tijd en wijlen hebben we allemaal weleens iemand nodig, die je een spiegel voorhoudt en je helpt te herinneren wie je in essentie bent. Door middel van de legging met de Tarot kaarten help ik je daarbij. De kaarten en de vertaling daarvan geven je richting in die zoektocht.

Praktische informatie

 

Reflectiesessie door middel van Tarot:
🔸 Een persoonlijke ontmoeting met elkaar
🔸 Locatie: Gompa Dharma of Sound, Sprengenweg 148, Apeldoorn
🔸 Tarief € 125