Reflectiesessie

Leer om steeds meer te leven vanuit een dieper bewustzijn door een persoonlijke één op één reflectiesessie.

Lukt het je even niet de weg naar binnen te vinden?

 

Die buitenwereld trekt zo zeer aan ons dat het bijna tegennatuurlijk voelt om juist naar binnen te gaan. Je ziet dat mensen vaak jaren nodig hebben om van welk lichamelijke of psychische verwonding te herstellen. Men zoekt de antwoorden meestal buiten zichzelf. Zonde van de energie. Het denken, maar vooral het geloof daarin, zorgt ervoor dat we worden weggetrokken van die diepere verbinding met onszelf. En de grote vermoeidheid die gevoeld wordt, is hiernaar terug te herleiden. We weten niet meer wie we echt zijn.

 

De reflectiesessie is erop gericht om steeds meer vanuit een dieper bewustzijn te leven en jezelf te bevrijden van allerlei persoonlijke projecties en conditioneringen. Je leert je beter af te stemmen op datgene wat jij werkelijk wilt, zodat je eindelijk de dingen kan gaan doen waar je goed in bent en die je het liefst doet.

Maar hoe komt het nou eigenlijk dat het zo moeilijk is?

 

Energie neemt altijd de kortste weg. Kijk maar naar een rivier, en zie hoe het water om de stenen en stronken heen beweegt. En precies dát is nou net iets dat we niet leren en de meeste mensen niet doen. Alle energie wordt juist vaak gestopt in zaken die je niet verder helpen. Metaforisch gezien richt je dan al je energie op alle bomen, stronken en stenen die in de rivier liggen en de doorgang van het water tegenhouden.

 

In essentie zijn wij die lekker stromende rivier. Maar na onze geboorte raakt die essentie steeds meer versluierd. Je gaat gaandeweg meer en meer de verhalen geloven waarin je opgroeide. We zijn de acteurs geworden in ons eigen imaginaire droom, omdat we niet meer weten wie we echt zijn. The dreamer and his dream.

Ervaar je één of meer van de volgende problemen:

 

🔸 de weg naar binnen vind je niet eenvoudig
🔸 daarbij kun je wel wat richting gebruiken
🔸 het voelt bijna tegennatuurlijk om juist naar binnen te gaan
🔸 je worstelt met persoonlijke projecties en conditioneringen
🔸 je bent op zoek naar de diepere verbinding met jezelf
🔸 je voelt een enorme vermoeidheid, maar je weet niet goed waarom
🔸 je wilt weten hoe je niet meer hoeft te strijden tegen dingen die je niet wilt
🔸 je weet even niet meer wie je echt van binnen bent

 

Regelmatig zeg ik tegen mensen: “the only way out, is the way in”. Dáár liggen al je antwoorden. Maar die weg naar binnen is niet altijd eenvoudig en daarbij is het soms fijn om richting te krijgen.

Wat mensen over de Reflectiesessies zeggen:

 

“Lieve Annette, je bent echt geniaal!
Ik kan het weten, want wij hadden samen maar 20 minuten nodig.
En hup….het was helder!”

 

“Geweldig Annette, wat mooi omschreven weer. Niemand kan met coaching je innerlijke rivier weer beter laten stromen als jij. Ik gun het iedereen! Je hoeft het wiel niet steeds weer zelf uit te vinden, durf om ondersteuning te vragen zodat je weer de handen vrij hebt om te doen waar je goed in bent. Stop je energie in waar het echt om gaat.”

 

“Heerlijk om met jou te spreken, to the point, hoe fijn is dat.
Dank je wel lieve gezellige Annette.”

 

“Steeds verder de trap op van bewustzijn met steeds minder RUIS :-)”

 

“In een veilige setting over je eigen drempels.”

Bij tijd en wijlen hebben we allemaal weleens iemand nodig, die je een spiegel voorhoudt en je helpt te herinneren wie je in essentie bent. Om het maximale uit de reflectiesessie te halen, weet je al dat de uitweg van je problemen niet ligt in het blijven vertellen van je verhaal. Je weet dat je pijn en verdriet alleen maar haakjes zijn om zelf op onderzoek uit te gaan. Ik help je daarbij, ik geef je richting in die zoektocht, en haal de laatste weerhaken uit jouw lichaam en hoofd.

 

Na de reflectiesessie heb je direct een duidelijk beeld van:

 

🔸 hoe je vanuit een dieper bewustzijn kunt leven
🔸 hoe je jezelf kunt bevrijden van die persoonlijke projecties en conditioneringen
🔸 hoe je je beter leert af te stemmen op dat wat jij werkelijk wilt en dat je eindelijk
de dingen kan gaan doen waar je goed in bent en die je het liefst doet

 

De ervaring heeft me geleerd dat dat heel snel kan, geen uren praten meer, want in deze steeds bewust wordende tijd is dat niet meer nodig. En als energetisch werkende coach is het voor mij direct duidelijk wat jij nodig hebt. To the point.

Praktische informatie

 

Eerste Reflectiesessie:
🔸 Een persoonlijke ontmoeting met elkaar
🔸 Locatie: Amstelveen/Apeldoorn
🔸 Tarief € 75,- per uur/100,- per 1.5 uur

 

Volgende Reflectiesessies:
🔸 Een persoonlijke ontmoeting met elkaar of een telefonische reflectiesessie
🔸 Tarief: persoonlijke sessie € 75,- per uur / telefonische sessie € 1.50 per minuut
🔸 Het is mogelijk een voordelig abonnement te nemen voor de telefonische reflectiesessie: 60 minuten (kan in delen gebruikt worden) voor € 75,-

 

 

Laat je ziel je naar de boodschap leiden die op dit moment het meest
zinvol voor je is. 

 

Heb je geen directe vraag, maar wil je toch een duidelijke boodschap en richting voor dit moment in je leven?

Reflectiesessie Tarot

 

Houd je ervan om af en toe een kaart te trekken?

 

Dan is de Reflectiesessie door middel van Tarot misschien wel wat voor jou.

 

De Tarot is een prachtige set kaarten die keer op keer exact het proces beschrijven waar het op dát moment om gaat. De kaarten werden in de vorige eeuw ontworpen aan de hand van de instructies van Edward Waite. Het intuïtieve proces dat is doorlopen bij het maken van deze kaarten, laat weinig ruimte over voor het denken, om de boodschap en het beeld te beïnvloeden. Hetzelfde proces geldt als je de kaarten kiest. In de Reflectiesessie door middel van Tarot kies je onbewust voor de juiste kaarten. Je wordt geleid door je ziel om de boodschap te kiezen die op dit moment het meest zinvol
voor je is.