ThemaOchtend

Ontdek wat ‘het volgen van je hart’ voor jou betekent, en leer hoe je kunt leven vanuit een dieper bewustzijn.

Ben je er klaar voor om je innerlijke groeiproces aan te gaan?

 

Om vanuit een dieper bewustzijn te kunnen leven, worden we uitgenodigd om de weg van het hart te kiezen. Maar die route is niet altijd even makkelijk. Vaak worden we door allerlei patronen en overtuigingen van die koers afgebracht.

Het zijn vaak hele basale overtuigingen, stemmetjes in ons hoofd, met hele pijnlijke gevoelens als gevolg. Overtuigingen die ervoor zorgen dat je niet het leven leidt dat je diep van binnen graag zou willen. Patronen die proberen de angst te omzeilen, maar je in werkelijkheid niets te bieden hebben.

 

Maar als je de weg van je hart volgt en je werkelijk vanuit jouw kracht je leven gaat leiden, kom je in een dieper bewustzijn. Het leven wordt lichter en je ervaart meer liefde.

 

De ThemaOchtend is een reeks van vijf ochtenden waarin we samen op weg gaan om vorm te geven aan ‘het volgen van je hart’. Mede door de opbouw van de onderwerpen, bieden deze bijeenkomsten je de mogelijkheid om dit innerlijke proces te beginnen. Het grotere plaatje wordt geschetst, verbanden worden gelegd en je perspectief verandert. Het verhaal van de één is herkenbaar voor de ander, maar ieder bewandelt zijn eigen pad, elk met zijn eigen inzichten. Datgene wat aan bod komt, haakt namelijk in op veel onderwerpen in je leven.

 

Ondanks dat er sprake is van verdieping en groei bij elke stap die we zetten, is het niet zozeer de bedoeling dat we tot een bepaald resultaat komen. Maar dat we ons steeds bewuster worden van de bewustzijnsgang zelf, en dat je onze bijeenkomsten ziet als een weg naar een leven vanuit een dieper bewustzijn.

 

De bijeenkomst begint met een meditatie en het delen van esoterische kennis over het onderwerp door Annette. Het tweede uur is in de vorm van ‘vraag & antwoord’. Je kunt al je vragen stellen die opkwamen tijdens het eerste uur, of die je altijd al had naar aanleiding van dit onderwerp. In het gesprek dat met elkaar ontstaat, word je uiteraard ook uitgenodigd om je eigen ervaringen te delen.

 

Het gezelschap zal bestaan uit een groep gemêleerde, maar gelijkgestemde mensen, waarmee we samen op weg gaan naar een bewuster leven, aangestuurd vanuit een diep zielsverlangen. Tijdens de bijeenkomst luisteren we in liefdevolle vriendelijkheid naar elkaar, kunnen we van elkaar leren en in het onderwerp opgaan, waarin Annette de voorzet en richting geeft.

 

In deze reeks gaan we de confrontatie aan met de volgende esoterische onderwerpen:

🔸 Ontstaansgeschiedenis van het Universum en het Goddelijke plan van de Meesters.

🔸 Reïncarnatie en Karma, de continuïteit van het bewustzijn.

🔸 Het ontstaan en de ontwikkeling van de astrale wereld

🔸 Onze individuele en gemeenschappelijke taak op aarde.

🔸 Als afsluiting een open bijeenkomst, wat ter tafel komt zal besproken worden. 

 

Voel je veilig en vind herkenbaarheid in elkaars verhaal

 

Omdat de energie gedurende de bijeenkomsten met elkaar wordt opgebouwd en je je steeds veiliger bij elkaar gaat voelen, doordat we op dieper niveau met elkaar zijn, raad ik je aan om vanaf de eerste bijeenkomst aanwezig te zijn en de reeks met elkaar te doorlopen. Uiteraard is dit niet verplicht en is iedereen hier vrij in.
En voel je absoluut ook vrij om elk moment in de reeks nog aan te haken en in te stromen. 

 

Praktische informatie

 

🔸 Zaterdagochtend van 10.30 tot 13.00 uur

🔸 Locatie: Apeldoorn

🔸 Tarief € 20 per bijeenkomst

🔸 Je kunt je inschrijven per ThemaOchtend

 

Data

 

🔸 Za 9 november 2019:

ThemaOchtend 3: Het ontstaan en ontwikkeling van de astrale wereld.

 

🔸 Za 14 december 2019:

ThemaOchtend 4: Onze individuele en gemeenschappelijke taak op aarde.

 

🔸 Januari 2020 (datum en locatie volgt binnenkort):

ThemaOchtend 5: Een open bijeenkomst, waar iedereen zijn of haar vragen zou willen bespreken.